GEZOCHT: Grafisch designer met affiniteit voor online

Inpladi is een full-service-communicatiebureau gevestigd in het centrum van Cuijk. We werken ruim 25 jaar voor regionale en landelijke accounts. Werken bij een bureau voor idee en creatie betekent dat je je creativiteit breed kunt inzetten. Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar een grafisch designer met affiniteit voor online.

Wij zoeken een pittige creatieve collega. Iemand die breed ingezet kan worden. We verwachten dat je ervaring hebt met de Adobe pakketten Illustrator, Indesign en Photoshop. Daarnaast zou het prettig zijn als je geïnteresseerd bent in online toepassingen. Je begrijpt snel hoe een cms in elkaar zit om zo een website van content te voorzien of je vindt het leuk om zelf uit te zoeken hoe een applicatie werkt. Je bent creatief, je ontwerpen zijn verfrissend en eigentijds. Je gaat net iets verder om het verschil te maken. Je kunt goed samenwerken met je collega’s want we klaren de klussen immers in teamverband.

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan met passend salaris.

Heb jij een gedegen opleiding en enkele jaren ervaring? Ben je een teamplayer en beschik je over de juiste skills? Snap je de bedoeling van onze werkzaamheden? Laat het ons weten en stuur een bondige brief met cv en motivatie o.v.v. SOLLICITATIE naar wilbert@inpladi.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

NB: Vanwege de coronacrisis staat deze vacature tijdelijk on hold. Je kunt gerust solliciteren maar we vragen je om even geduld te hebben.