Kernwaarden

De kernwaarden van Inpladi zijn de basis van ons bestaan. Onze normen, waarden en overtuigingen zijn te samenvatten in zes punten:

1 Betrokken: We bouwen duurzame relaties met onze stakeholders.
2 Ervaren: Actueel vandaag, klaar voor morgen.
3 Flexibel: De opdrachtgever staat centraal in alles wat we doen.
4 Innovatief: Altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden.
5 Resultaatgericht: We richten onze energie op het behalen van maximaal resultaat.
6 Duurzaam: We hebben respect en nemen verantwoordelijkheid voor milieu, mens en maatschappij.

Resultaatgericht

Resultaatgericht

Onze focus ligt op resultaat. We werken vanuit een gezamenlijke visie om jouw merk en marktpositie te versterken. Dit doen we door slimme plannen te maken, creatieve concepten te ontwikkelen, effectieve communicatiemiddelen in te zetten, onderscheidend vermogen te creëren en vindbaarheid te optimaliseren. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Ervaren

Ervaren

Met meer dan 25 jaar ervaring in effectieve communicatie met diverse doelgroepen, koppelen wij jouw expertise aan onze ervaring. Wij werken als één team aan jouw succes en zijn een stabiele, betrokken partner die voortdurend de lat hoger legt en een toonaangevende rol speelt.

Innovatief

Innovatief

We bieden maximale ruimte voor innovatie om onze klanten optimaal te bedienen. Inspiratie haal jij uit andere ondernemers. Door kennis te delen en co-creatie te stimuleren, blijf je vooroplopen in een snel veranderende omgeving. Wij zijn ruim 12 jaar lid van het collectief Strijp-CS in Eindhoven, wat ons toegang geeft tot een flexibele schil specialisten met een breed scala aan disciplines. Dit netwerk is betrouwbaar en professioneel, en stelt ons in staat om snel en effectief in te spelen op diverse projectbehoeften.

Betrokken

Betrokken

Inpladi staat bekend om haar betrokkenheid bij klanten en de regionale gemeenschap. We zijn een verlengstuk van jouw bedrijf en voelen ons medeverantwoordelijk voor jouw succes. Ons team zet zich in om jou richting te geven aan de toekomst. Daarnaast sponsoren we diverse maatschappelijke organisaties en goede doelen op het gebied van gezondheid, welzijn en cultuur.

Flexibel

Flexibel

Flexibiliteit is een kernkwaliteit van Inpladi. Wij leveren maatwerk, bedenken flexibele oplossingen en zijn altijd klaar voor spoedeisende opdrachten. We passen ons aan jouw veranderende wensen aan en schuwen het niet om ongebaande wegen te bewandelen. We stellen hoge eisen aan creatieve kwaliteit en vakmanschap, van idee tot uitvoering.

Duurzaam

Duurzaam

Wij zijn verantwoordelijk voor een duurzame toekomst, met respect voor milieu, mens en maatschappij. Dit komt tot uiting in onze activiteiten en adviezen. Buiten ons werkterrein draag jij bij aan #zwerfie, als bedenker van de naam en initiatief om zwerfafval op te ruimen.