Het magische getal 105 vierdaagsefeesten cuijk

Het magische getal 105

105, een cijfer dat eens in een mensenleven een unieke betekenis krijgt. Elk jaar, op de vierde dag van de 4Daagse van Nijmegen, marcheren wandelaars over de trotse Maas, via de indrukwekkende pontonbrug, een meesterwerk van de 105 Genie Compagnie Waterbouw.

En nu, in het opmerkelijke jaar 2023, vieren we iets buitengewoons. De 105ᵉ editie van de 4Daagse van Nijmegen, een moment om bij stil te staan, een moment om te koesteren. Speciaal voor deze bijzondere gelegenheid heeft Inpladi, op verzoek van Frans Bus, die jarenlang zijn hart en ziel heeft gestoken in dit grootse evenement - een vlag ontworpen.

105 jaar van onvergetelijke 4Daagse Nijmegen-Cuijk ervaringen, 105 jaar van de ongeëvenaarde Genie Compagnie Waterbouw. Dit jubileum symboliseren we met een trotse vlag, die nu aan ons gebouw langs de route wappert. Ze wappert fier en moedig, een eerbetoon aan de geschiedenis en een inspiratie voor de toekomst. Bij elke zucht van de wind verhaalt ze van doorzettingsvermogen, solidariteit en vreugde, en wenst ze elke wandelaar een onvergetelijke 4Daagse toe.