Afbeelding Billboard Open Dag ROC Ter AA

Combinatie Inpladi / Rock the Boat wint aanbesteding ROC Ter AA

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Inpladi Cuijk in samenwerking met Rock the Boat Eindhoven de Europese openbare aanbesteding voor Creatieve communicatiemiddelen van ROC Ter AA heeft gewonnen!

ROC Ter AA in Helmond is een toonaangevende onderwijsinstelling die zich richt op beroepsonderwijs. Met een sterke focus op persoonlijke groei en vakmanschap, begeleidt ROC Ter AA haar studenten naar een succesvolle toekomst. Het kleinschalige karakter van de school, met ongeveer 3.700 studenten en 390 personeelsleden, zorgt voor een veilige en georganiseerde omgeving waarin studenten optimaal kunnen presteren.

Onze samenwerking met ROC Ter AA is gebaseerd op gedeelde waarden van kwaliteit, betrokkenheid en een persoonlijke aanpak. We zijn (pro)actief in ons werk en streven naar het beste voor iedereen die met ons werkt.

Met trots voegen we ons bij ROC Ter AA, dat nationaal erkend is als een van de beste ROC's van Nederland. Samen zullen we bijdragen aan de ontwikkeling van creatieve communicatiemiddelen die de passie en het succes van de studenten verder zullen versterken.

Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking en bedanken ROC Ter AA voor het vertrouwen in Inpladi Cuijk en Rock the Boat Eindhoven.

Op naar een inspirerende toekomst!